Careless Celebrations is het evenementenbureau van de Happy Sports & Holiday Foundation!


happysportslogoDEF kopiekopieCareless Celebrations is opgericht om gelden te genereren waarmee het zorggerelateerd vakantiepark (zie vakantiepark) gerealiseerd kan worden.

Waarom kiezen voor Careless Celebrations? Omdat wij iedereen; uw gasten, uw medewerkers, maar ook onze doelgroep en u als organiserende partij een zorgeloze tijd willen bezorgen. U hoeft zich alleen nog maar te focussen op de inhoud en uw gasten, kortom; We take Care!

Careless Celebrations draagt tevens bij aan het MVO beleid van de Stichting Happy Sports & Holiday Foundation.


Hieronder wordt uitgelegd wat Careless Celebrations specifiek doet voor het MVO beleid: Leefbaar / Planet

  • Bij evenementen stimuleren wij zowel bezoekers als personeelsleden om gebruik te maken van het openbaar vervoer om deze te bezoeken.
  • Zelf werken wij mee bij de uitvoering van het event of celebration.
  • Het stimuleren om onze doelgroep in te zetten als gastheren of –vrouwen.
  • De flyers en brochures worden op papier FSC keurmerk gedrukt. FSC staat voor Forest Stewardship Council. Als papier dit keurmerk heeft dan voldoet het aan de normen waar een goed beheerd bos aan dient te voldoen.
  • Voor de accommodatie van de evenementen en de vergaderruimten genieten MVO gecertificeerde accommodaties de voorkeur. Het gebruik van groene stroom zullen wij zowel voor, tijdens als na de events of celebrations volledig ondersteunen.
  • Bij het boeken van artiesten en bandjes zal zoveel mogelijk rekening worden gehouden met de vervoersafstand zodat er zo weinig mogelijk milieuvervuiling plaats vindt. De stichting wil dit bereiken door bij haar opdrachtgevers voor te stellen het entertainment lokaal te boeken.
  • De catering wordt zoveel mogelijk uit de omgeving van het event of celebration gehaald, hierdoor wordt er gebruik gemaakt van streekproducten.
  • Afval wordt gescheiden opgeslagen ten bate van recycling. Wij stimuleren zowel de personeelsleden, betrokkenen en bezoekers van het event of celebration om daar aan mee te werken.

Wanneer de opdrachtgever hier een andere invulling aan wil geven, wordt er samen gekeken naar een zo goed mogelijke oplossing hiervoor. Let wel de klant blijft koning; wij beroepen ons in dat geval op de adviserende rol.

Wilt u ook een (bedrijfs)event of celebration organiseren en wilt u dat op een maatschappelijk verantwoorde manier doen? Omdat u betrokken bent bij de maatschappij en dat ook wil uitstralen naar uw personeel en uw klanten? Maar u heeft niet altijd de kennis, capaciteit of tijd om dat zelf allemaal te regelen?

Careless Celebrations kan u hierbij helpen en u alle zorg uit handen nemen. Zoals gezegd: We take Care! Van concept & thema uitwerking, tot de coördinatie van het uitnodigingstraject en van draaiboekontwikkeling, het aansturen van onder leveranciers tot de uitvoering van het event of celebration op de dag zelf!

Wij verliezen daarbij uw specifieke wensen niet uit het oog en geven waar nodig, ons op meerdere jaren ervaring gebaseerde advies. Indien u liever zelf de touwtjes in handen houd voor bepaalde gedeeltes van uw event of celebration kunnen wij uiteraard in overleg ook kijken wat de mogelijkheden zijn voor deelmanagement. Hoe dan ook, wij maken van elk event een Celebration for Life.