Op 6Profielfoto mei jl. is Melvin Koning, onze penningmeester, geheel onverwacht overleden. Ontsteltenis en ongeloof overheersen nog steeds. Zowel bij ons als bestuur, als bij de vrijwilligers.

Onze condoleances en intens medeleven gaan uit naar zijn familie. Dat zijn familie hem zeer dierbaar was, bleek wel uit het feit dat hij altijd voor ze klaar stond.

Wij koesteren zijn jarenlange inzet, zijn enorme bijdrage, creativiteit en toewijding! Met een groot en goed hart, spande hij zich voor de volle 100% in voor de foundation. Niet alleen als penningmeester, ook voor alle ander taken die hij op zich nam. Melvin, wat heb je veel gedaan! Onze dank is groot, chapeau! Je zult zeer worden gemist.

Voor mij persoonlijk, was je een dierbare vriend. Een maatje, waar ik fijn samen mee kon optrekken. De foundation oprichten, plannen schrijven en koers aan de foundation geven. We hebben het allemaal samen gedaan. Ik zal je missen en weet dat je niet alleen zult blijven voortleven in mijn herinneringen, mijn hart. Ook in de harten en herinneringen van iedereen die betrokken is (geweest) bij de foundation, zul je voortleven.

Namens het bestuur en alle vrijwilligers,

Caries Akkermans
Voorzitter

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>