???????????????????????????????
???????????????????????????????
sens beekbergen 10

Er wordt al van alles ondernomen om kinderen en volwassenen met een beperking aan het sporten te krijgen. Wat echter nog veel te weinig gebeurt, is dat men wat doet met het voortraject. Namelijk, het moment van kennismaken met een sport tot het motiveren om deze te gaan uitoefenen. Het is deze belangrijke fase waarvoor de stichting het Sport- en Spelfestijn “Doe Mee!” heeft bedacht.

Het Sport- en Spelfestijn “Doe mee!” is door de stichting bedacht om mensen met een beperking de mogelijkheid te geven om op een recreatieve manier kennis te laten maken met diverse sport- en spelactiviteiten. Plezier en uitproberen staan dan ook hoog in het vaandel op deze dagen.

Zoals aangegeven staat, willen wij de doelgroep op en prettige manier kennis laten maken met diverse sporten. Hier houdt het echter niet op! Door middel van diverse vormen van informatievoorziening tijdens de dag, wil de stichting de deelnemers stimuleren om te blijven sporten.

Om een zo breed mogelijk platform te creëren, heeft de stichting 2 varianten van het Sport- en Spelfestijn “Doe Mee!”. Een lokale en een regionale versie.